Lag ditt eget design

Denne designmalen er egentlig en mal som du kan utforme ditt eget design ut i fra. Absolutt hele koden er forklart, slik at du selv kan sette størrelser, farger, skriftstørrelser og lignende i bloggdesignet ditt. Designmalen bygger på blogg.no's standard oppsett for bloggdesign, og inneholder derfor ingen ekstra funksjoner eller elementer i designet. Det er derimot perfekt for deg som ønsker å tilpasse utseendet på designet på egenhånd.

Å sette seg inn i CSS (kodespråket for stilsettet) krever litt tålmodighet. Dette designet kommer med forklaring på hver kodelinje som er skrevet. Du må allikevel ta høyde for at du er nødt til å sette deg inn i kodespråket dersom du vil legge til ekstra ting i koden utover det som står der fra før.

Stilsettkode:

For at stilsettet skal fungere optimalt må du først aktivere designet Bloggno på bloggen din (Design -> Velg design i kontrollpanelet når du har logget inn på din blogg). Når dette er aktivert kan du lime inn følgende kode under Avansert design -> Stilsett (ta bort det som står der fra før).

 

Én kommentar

Tine

15.11.2014 kl.18:21

Jeg legger jo aldri igjen kommentar, men nå skal jeg gjøre det :) For en utrolig fin blogg du har, stå på så kan du nå langt :)

- legg meg til som venn om du vil:)

Skriv en ny kommentar

Ditt navn

Ditt navn

16, Agdenes

Ditt profilbilde og din profiltekst kommer opp her.

Kategorier

Arkiv

hits